قائم پناه: تغییر وزیر جز ضرر به معیشت مردم هیچ کمکی نمی‌کند قالیباف: کمیسیون ها سریع‌تر طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، محور گفت‌وگوی وزرای علوم ایران و سوئیس در حمله شبه‌نظامیان به کاروان نظامیان پاکستانی، ۱۱ تن کشته شدند منابع مصری: مرحله اول «توافق غزه» می‌تواند قبل از جمعه نهایی شود ویتکاف و کوشنر هم‌زمان با آغاز بررسی لیست اسیران فلسطینی وارد شرم‌الشیخ شدند فرمانده کل سپاه به مناسبت روز نیروی دریایی: هر خطای محاسباتی در خلیج فارس پاسخی فوری و کوبنده دارد مجلس با بررسی دوفوریتی طرح استفساریه انتخابات تناسبی شورا‌ها موافقت کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مرزبانی به تجهیزات مدرن نیاز دارد الاخبار: مصر، عربستان و امارات بر سر مذاکرات آتش‌بس در غزه باهم اختلاف دارند تهدید رژیم صهیونیستی از سوی ژاپن احتمال توافق اولیه در شرم الشیخ | اسرائیل باید عملیات نظامی را متوقف کند داوطلبان انتخابات شورا‌ها تا ۲۷ مهر ۱۴۰۴ باید استعفا دهند + فیلم سهم خراسان رضوی از ۲۴۰۰ کیلومتر آزادراه بعد از انقلاب، فقط ۳۰ کیلومتر | ۷ استاندار آمدند و رفتند، آزادراه حرم تا حرم به فرجام نرسید گشت‌های مخفی پلیس طی ۲ سال گذشته احیا شدند | رشد ۱۵ درصدی آمار کشف جرائم نسبت‌به سال ۱۴۰۳ درخواست نماینده مجلس درخصوص بررسی مسئله تصویب CFT طرح پیشنهاد تشکیل کمیسیون تخصصی هوش مصنوعی در مجلس راهپیمایی «بشارت نصر» جمعه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) در سراسر کشور برگزار می‌شود دولت درباره اعمال تغییر در سازمان عشایر، باید با مجلس هماهنگ باشد ترامپ: ۴۸ ساعت آینده برای غزه حیاتی است رئیس مجلس: در دفاع از تمامیت ارضی ایران با کسی مماشات نمی‌کنیم احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه ایران ۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه کشته می‌شود خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم
سرخط خبرها

پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم

  • کد خبر: ۳۳۳۰۰۶
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰
پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم
رئیس‌جمهور کشورمان گفت: در هیچ جنبه‌ای از جنبه‌های زندگی نمی‌پذیرم که از رقبا پایین‌تر باشیم. کار‌های شما عزیزان در جنگ و جبهه‌ها هویدا بود. نگاهی که موجب ساخت زیردریایی و ناوشکن و انواع ادوات و تسلیحات کشور بدون وابستگی به دیگران باشد و نیاز کشور را رفع کند و کشور را در شمار صادرکنندگان تبدیل کند، بسیار افتخارآفرین است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری صبح امروز - شنبه - به میان فرماندهان و کارکان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی رفت و در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش حضور یافت و طی سخنانی گفت: آنچه مسلم است این است که عزیزان ما در نیروی دریایی و مجموعه ارتش جمهوری اسلامی و مدافعان این سرزمین تاریخی، پاک و سربلند برای بنده بسیار ارزشمند است.

رئیس‌جمهور گفت: در هیچ جنبه‌ای از جنبه‌های زندگی نمی‌پذیرم که از رقبا پایین‌تر باشیم. کار‌های شما عزیزان در جنگ و جبهه‌ها هویدا بود. نگاهی که موجب ساخت زیردریایی و ناوشکن و انواع ادوات و تسلیحات کشور بدون وابستگی به دیگران باشد و نیاز کشور را رفع کند و کشور را در شمار صادرکنندگان تبدیل کند، بسیار افتخارآفرین است. اقدامات شما عزیزان دشمن را ناامید می‌کند. آنان تمام تلاش‌شان را می‌کنند که تفکر «ناتوانی» را به جامعه تزریق کنند و از سوی دیگر «اختلاف» و «ناهماهنگی» بین مسوولان را ترویج کنند. همدلی و همراهی تحت مدیریت مقام معظم رهبری بیش از هر زمان دیگری خودش را نشان داده است.

وی گفت: دوری چندین ماهه شما عزیزان از وطن و خانواده بسیار سخت است. بدون توکل و تخصص خودمان نمی‌توانستیم ناوگروه ۸۶ را داشته باشیم. ما هر کاری از دست‌مان بر بیاید برای مردم عزیزمان انجام می‌دهیم.

پزشکیان تاکید کرد: همدلی و برادری را در داخل و با همسایه‌ها دنبال می‌کنیم. حرف‌هایی که ترامپ زد، به جز خودش کسی دیگر باور نمی‌کند. از یک طرف صحبت از صلح در منطقه می‌کند و از سوی دیگر صحبت از ساخت ابزاری وحشتناک و ویران‌گر می‌کند. کدام یک را قبول کنیم؟ پیام صلح یا پیام کشتار را؟ اسراییلی که حدود ۶۰ هزار انسان را از بین برد و آب و نان را بر مردم غزه بسته و ادعای بشردوستانه و انسانیت را دارند، آیا با نسل‌کشی در پی این مفاهیم هستند. گویی باید به گونه‌ای قضاوت کنیم یا صحبت کنیم که آنان می‌خواهند. اگر بر جنایت‌های رژیم صهیونیستی صحه بگذاریم، آزاد خواهیم بود، اما هر انسانی که احساس آزادی دارد، کوتاه آمدن و سر خم کردن در برابر این تفکر و این افراد را نمی‌پذیرد.

رئیس‌جمهور گفت: به شما افتخار می‌کنیم و از خانواده‌های‌تان که دوری شما را تحمل می‌کنند، تشکر می‌کنم. اگر در خانواده همراهی نباشد، نمی‌توان به راحتی به چنین سفر دشواری رفت. مصمم هستیم که کشور را به قله‌ها برسانیم.

پزشکیان تاکید کرد: در حال مذاکره هستیم، اما از هیچ تهدیدی هراس نداریم. آنان خیال می‌کنند ما با تهدید از حقوق‌مان دست می‌کشیم، اما ما دست نمی‌کشیم. از دستاورد‌های علمی، نظامی و هسته‌ای به هیچ وجه کوتاه نخواهیم آمد. دانشمندان هسته‌ای ایران را ترور می‌کنند و بعد تبلیغ می‌کنند که ایران تروریست است. ما قربانی تروریسم هستیم، اما در بین سران کشور‌های منطقه از تروریست بودن ایران صحبت می‌کنند، اما چرا؟ چون ایران نمی‌خواهد وابسته باشد و روی پای خودش ایستاده است. این روی پا ایستادن با افتخار را مدیون شما‌ها هستیم.

وی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم در مشکلات و عرصه‌های مختلف با همکاری و همراهی دانشمندان و نخبگان کشور سربلند شویم. از همراهی و همدلی بین سپاه، ارتش و بسیج خوشحالیم و ما قدردان شما هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->